over visser staal

visser staal

Bij Visser Staal vormen we een team met twintig enthousiaste collega’s. We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten, maar worden gedreven door een gedeelde liefde voor bouwen met staal.

veiligheid

Veiligheid staat bij ons op nummer één. Zie het als de bouwhelm op een bouwplaats. We zorgen voor een veilige werkomgeving voor iedereen.

sociaal

Bij Visser Staal werken we niet alleen graag met staal, maar ook aan de relaties met onze klanten en partners. Dat doen we met en voor elkaar.

ontzorgen

Vanaf het eerste contact tot aan het aandraaien van de laatste moer zorgen wij voor een vlekkeloos proces.

gelijkheid

Bij ons is er geen ‘ik’ en ‘zij’, maar alleen ‘ons’.

visser staal door de ogen van christiaan

"In 2003 richtte ik Visser Staal op met slechts één collega aan mijn zijde. In het begin lag de focus op staalplaatbewerkingen. In zes jaar groeiden we gestaag uit tot een team van zes toegewijde medewerkers.In die tijd draaide ik zelf ook volop mee in de dagelijkse gang van zaken. Het was een hectische periode waarin ik me realiseerde dat we méér wilden zijn binnen de staalbranche. Groeien was een doel, maar ik wist niet goed hoe we dat moesten realiseren. Daarom ging ik op zoek naar iemand die ons daarbij kon helpen. Een rechterhand in de vorm van een ervaren calculator en werkvoorbereider.

Het was via Joost Piederiet, destijds verbonden aan Kenteq, dat ik in contact kwam met Wim Nas. Wim werd niet alleen een mede-architect van Visser Staal, maar groeide uit tot veel meer dan dat. Hij werd mijn mentor en tevens een goede vriend. Onder zijn vleugels hebben we ons ontwikkeld tot het bedrijf dat we vandaag de dag zijn: een staalspecialist op het gebied van utiliteitsbouw, civiele bouw, industrie en bijzondere toepassingen.

We groeiden door; in 2020 liepen we tegen de grenzen van onze huidige locatie aan. We begonnen met het zoeken naar een grotere plek. Helaas stuitte dit plan op problemen door de netcongestie als gevolg van de energietransitie. Een beoogde verhuizing liep hierdoor vertraging op. Dit gaf ons de kans om onze werkwijze te heroverwegen. We hebben toen een transitie ingezet wat betreft onze werkwijze. De komende jaren gaan we ons meer en meer richten op het hergebruik van staal.

De focus op duurzame staalbouw betekent dat we extra opslagruimte nodig hebben. We zoeken nu naar een geschikte locatie, waar we ook de mogelijkheid hebben voor extra opslagruimte voor staalprofielen die we kunnen hergebruiken. Daarvoor zoeken we momenteel de samenwerking op met zowel private als publieke partijen.”

leer onze knappe koppen kennen

calculatie

christiaan visser

bijnaam

wim nas

bijnaam

engineering/werkvoorbereiding

etienne wauthle

bijnaam

milan winkens

bijnaam

christiaan visser

bijnaam

patrick klinkers
bijnaam

administratie

natascha jetten

bijnaam

sandra beer

bijnaam

geena geelen

bijnaam

productie

guido ruschak

bijnaam

daniel elsbergen

bijnaam

sven gouders

bijnaam

mark mensing

bijnaam

kevin v/d zee

bijnaam

thijmen van tuijl

bijnaam

piet godschalk

bijnaam

montage

patrick meisters

bijnaam

rene geelen

bijnaam

tim de vries

bijnaam

roy de vries

bijnaam

gaston ledoux

bijnaam

contact

Stenen Brug 15a | 6372AP Landgraaf | Beleidsverklaring

Visser Staal 2019-2024

Lid koninklijke metaalunie